Начало ММА Олимпийска шампионка се закани на Нурмагомедов
0

Олимпийска шампионка се закани на Нурмагомедов

Олимпийска шампионка се закани на Нурмагомедов
0

Двукратната Олимпийската златна медалистка по джудо, Кайла Харисън, вярва, че може да победи шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов. Американката сподели за TMZ, че е на 100% сигурна, че ще победи Орела в двубой по правилата на джудо. Многократната Пан-Американска и световна шампионка по джудо дебютира в ММА миналата година и успя да спечели първите си три битки. 28-годишната Харисън ще се изправи срещу Лариса Пачеко на събитието PFL 12 в Ню Йорк тази седмица и е уверена.

„Ще успея ли да победя Хабиб ? Мисля, че на 100% ще го победя, ако се изправим един срещу друг в джудо среща. Да, ще успея да победя Хабиб. Изисква се късмет, за да спечелиш злато на Олимпийски игри, но за да го направиш два пъти се изисква много повече от това. Статистически това не трябваше да се случва и то два пъти. Всичко се случи, защото имах точните хора и успях да се представя добре в точния момент. Скоро влизам в клетката и е време да изгрея. Всяка битка е важна за мен. „, разказа Харисън.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.