Начало ММА Освободиха трима бойци от UFC

Освободиха трима бойци от UFC

Освободиха трима бойци от UFC
0

Антонио Нето, Дарън Стюарт и Лилия Шакирова вече не са част от най-голямата верига за смесени бойни изкуства. Тримата бойци бяха освободени от UFC по различни причини.

33-годишният Нето (на снимката) няма сблъсък от повече от 4 години. Бразилецът има общ баланс от 9 успеха и 3 поражения. Той се намира в негативна серия от 2 поредни загуби, а последната му победа датира от преди повече от 8 години – над Антъни Смит със събмишън в първия рунд. За последно той падна от Тревин Джайлс с нокаут в третия рунд на събитието UFC Fight Night 123, провело се на 9 декември 2017 година.

Дарън Стюарт се намира в много лоша серия от 3 поредни загуби, а в първия сблъсък срещу Ерик Андърс, дори не приключи поради нелегален удар. Английският боец е спечелил само 1 среща от последните си 6 двубоя, които се проведоха в рамките на година и половина.

Лилия Шакирова е третата освободена от UFC. Причината за това със сигурност е фактът, че тя беше наказана от Американската антидопингова агенция (USADA) за две години за положителна допинг проба за така нашумелия сред рускоговорящите спортисти – мелдоний.