Начало ММА Отпадна сблъсък от UFC Fight Night 186

Отпадна сблъсък от UFC Fight Night 186

Отпадна сблъсък от UFC Fight Night 186
0

Емили Уитмеър и Сам Хюз няма да спорят една срещу друга в октагона на събитието UFC Fight Night 186. Срещата им трябваше да бъде в категория „сламка“.

Оказва се, че 29-годишната Уитмеър се е оттеглила от двубоя, но причината все още не е известна.

Припомняме, че Емили трябваше да се изправи в клетката срещу Хана Сайфърс, но първият й опонент се оттегли, при което от UFC реагираха и я замениха със Сам Хюз. Не е ясно дали от компанията ще търсят съперник на Хюз.

Американката Уитмеър има баланс от 4 победи и 4 загуби в ММА. Тя е спечелила една среща преди финалния гонг (със събмишън). 29-годишният боец подписа с най-известната верига за смесени бойни изкуства през 2017 като изигра два пробни сблъсъка, преди да стартира професионално. В първия Уитмеър събмитна след едва 40 секунди Кристина Маркс, а във втория беше нокаутирана от Роксан Модафери.

През декември, същата година, тя стартира със загуба от Джилиън Андерсън в официалния си дебют за UFC. Последваха два успеха – над Джейми Мойл и Александра Албу, преди да бъде спряна от Аманда Рибас на UFC on ESON 3. При последното си влизане в октагона, Емили Уитмеър загуби от Полияна Виана със събмишън във втория рунд на събитието UFC Fight Night 175, провело се на 29 април 2020 година.