Начало ММА Овърийм след победата: Още не съм готов за титла

Овърийм след победата: Още не съм готов за титла

Овърийм след победата: Още не съм готов за титла
0

Бившият шампион на Strikeforce, Dream и К-1 – Алистър Овърийм (45-17) сподели след победата си на UFC Fight Night 149 в Санкт Петербург, че все още не мисли за титлата в тежката дивизия.

38-годишният „Рийм“ победи руснака Алексей Олейник (57-12-1) чрез техническо нокаут в първия рунд и вече е в серия от две поредни победи. Въпреки това, роденият във Великобритания майстор на смесените бойни изкуства не си прави илюзии, че следващата му среща трябва да е за титлата на шампиона Даниел Кормие.

„Целта е следващият ми мач да е през септември и след това още един път до края на годината. Ако успея да запиша три поредни победи, тогава може да говоря за пояса. Но сега не, прекалено рано ми е. Все още искам да се бия с Александър Волков. Бях се подготвил много добре за него и нямах търпение за този двубой.

Не се случи тази вечер, но много ми се иска следващият път да се изправия срещу него“, сподели Овърийм, който има един мач за титла през септември 2016 г., като тогава Стипе Миочич го нокаутира в първия рунд.