Начало ММА Пакиао обвини Макгрегър във високомерие
0

Пакиао обвини Макгрегър във високомерие

Пакиао обвини Макгрегър във високомерие
0

Мани Пакиао обвини Конър Макгрегър, че е подценил Дъстин Порие мача помежду им на UFC 257 и затова е загубил с нокаут.

Ирландецът спечели първи двубой между двамата през 2014 г., но във втория беше тотално надигран и допусна трета загуба във веригата. Преди срещата Макгрегър се готвеше за боксов мач с Пакиао, но поражението ще го принуди да забави тези планове, за да защити реномето си в ММА.

Филипинската боксова легенда, обаче, продължава да следи случващото се около ирландеца, като коментира на какво, според него, се дължи поражението му от Порие.

“Загубата е част от играта. В спорта винаги някой печели, а друг – губи, това е всичко. Не става въпрос за поражението, става въпрос за това как го приемаш и продължаваш живота си. Как го преминаваш през този тежък период в живота си. Макгрегър вече беше побеждавал тоси съперник и това го накара да го подцени”, коментира Пакиао.

Шон Гибънс, президент на “Мани Пакиао Промоушънс”, също смята, че ирландецът е подходил високомерно към мача.

“Много лошо за него, изглеждаше сякаш Конър го неглижира, и беше нокаутиран. Може би е мислил за Сенатора през това време. Смятам, че в момента никой не иска да гледа подобен мач. Конър има да свърши много работа в UFC. Жалко, можеше да бъде много забавно”.