Начало ММА Пенсия на 30 заради проблеми с паметта
0

Пенсия на 30 заради проблеми с паметта

Пенсия на 30 заради проблеми с паметта
0

Бившият боец в тежка категория на UFC Алън Краудър прекратява кариерата си едва на 30 години поради здравословни причини.

Американецът (10-4) разкри, че все по-често има проблеми със загуба на паметта и предпочита да не рискува повече с влизане в клетката.

„Пенсиониране или отказване от боевете, както предпочитате, само на 30 години съм, последните ми три двубоя приключиха със сътресение. Бизнесът ми върви добре, а парите от UFC не са такива, каквито си ги представях. Така че взех решение да спра сега в името на здравето си. Тази година навърших 30, а вече имам проблеми с паметта, няма смисъл, искам да видя как дъщеричката ми пораства. Напоследък това с паметта ми се случва все по-често. Говоря с лекарите и се опитваме да разберем каква е причината“, каза Краудър пред bjpenn.com.

Той призна, че от хонорарите му за боевете не остава почти нищо за него след като плати данъци и се разплати с треньорите си. Затова пенсиониращият се боец предпочита да се съсредоточи върху работата в собствената си зала, където иска да обучава деца в бойни изкуства.

„Едва ли ще се завърна, щастлив съм да правя това, което правя сега. Повечето бойци имат само кариерата си, но аз имам и други възможности, така че няма смисъл да излагам здравето си на риск. Наслаждавам се на живота“, обобщи Краудър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.