Начало ММА Петъчни прогнози: Блейдс ще нокаутира Люис

Петъчни прогнози: Блейдс ще нокаутира Люис

Петъчни прогнози: Блейдс ще нокаутира Люис
0

Този уикенд отново ще гледаме най-висок клас ММА в тежка категория. Сблъсъкът на гигантите в UFC ще ни предложи двама бойци, които никога не са търсили тактическите надигравания и „скучните“ победи.

Плановете им винаги са включвали само една дума – унищожение.

Къртис Блейдс – Дерек Люис

Букмейкърите силно фаворизират Къртис, но „Черния звяр“ никога не е за подценяване. Затова не бива да се предоверяваме. Блейдс ще се опита да го повали и довърши с прословутия си граунд енд паунд. За мен е въпрос на време кога това ще се случи, а не дали.

Коефициентът за победа на Къртис с нокаут/технически нокаут или дисквалификация е 1,61. Именно това е топ изборът за тази седмица.

Друга добра опция е под 2,5 рунда или на по-прост език – да се изиграят максимално два рунда в мача. Ставката тук е 1,66 и обхваща изненадваща победа с някой неочакван удар от Люис.

Блейдс е от бойците, които започват на пълни обороти и след това се изморяват, а Дерек също не е с особено впечатляващо кардио.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.