Начало ММА Петъчни прогнози: Два сигурни знака на Боен остров

Петъчни прогнози: Два сигурни знака на Боен остров

Петъчни прогнози: Два сигурни знака на Боен остров
0

За много години и от най-доходоносната рубрика на Boec.BG!

Завръщаме се, надяваме се с гръм и трясък. Пожелаваме си през 2021 година да се поздравим с още повече победи над букмейкърите.

Погледът ни е насочен към новата порция от галавечери „Боен остров“ на UFC. Два знака изпъкват ярко сред останалите, но сме подготвили нещо и за търсачите на високи коефициенти.

Макс Холоуей – Келвин Катар

„Благословения“ влиза в мача след две последователни загуби от Алекс Волкановски. За мнозина той трябваше да спечели поне единия от тези два мача. Каквото и да си говорим – Холоуей е един от най-класните бойци в света в момента. Би било нереално да загуби три поредни срещи, дори да беше изправен срещу някое легендарно име. Тук прогнозата ни е успех за Макс за 1,65.

Кой е считаният за бъдещ сръбски Новак Джокович на ММА?

Пунахеле Сориано – Душко Тодорович

Следим изкъсо изявите на сърбина в най-популярната верига за смесени боеве. В дебюта си буквално помля „Тарантулата“ и го уволни от организацията. Тодорович е много класен и надъхан боец, който след време дори може да стигне до битка за шампионския пояс. Отново ви предлагаме ставката 1,65 – успех за Душко.

В търсенето на висок коефициент няма как да не маркираме победа с нокаут за Сантияго Понзинибио (2,25) + успех с нокаут и за мощния Хоакин Бъкли (1,95) за обща ставка 4,40!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.