Начало ММА Петъчни прогнози: Едуардс и Хил към победата

Петъчни прогнози: Едуардс и Хил към победата

Петъчни прогнози: Едуардс и Хил към победата
0

Време е за ММА с поредната порция супер мачове от UFC. След последното платено събитие под номер 259 мнозина се оплакаха от изненадващи изходи на срещите.

Сега е време нещата да се върнат към естественото си русло, а двама бойци предразполагат сериозна доза доверие към тях.

Леон Едуардс – Белал Мохамед

Е, явно на Едуардс не му е било писано да се бие с Хамзат Чимаев. Бившият състезател от топ 5 може и да спечели от това, защото сега „по заместване“ се явява съперник със значително по-нисък профил. Леон е твърд фаворит в срещата за 1,40. Успехът с нокаут, технически нокаут, отказване или дисквалификация е оценен на цели 3,50! Несъмнено прималива ставка, на която трябва да се обърне внимание.

Анджела Хил – Ашли Йодер

Хил е една от най-постоянните в изявите си, но не толкова постоянни са съдийските отсъждания спрямо нея. Тя е твърд фаворит за спечелването на мача, а победа с нокаут, технически нокаут, отказване или дисквалификация за 1,53 е отлична възможност. Разликата в класите тук е огромна и не би трябвало да се стига до пълни 15 минути.

Така колонката изглежда 1,40 х 1,53 за 2,14 коефициент.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.