Начало ММА Петъчни прогнози: Изненада в основното събитие на UFC

Петъчни прогнози: Изненада в основното събитие на UFC

Петъчни прогнози: Изненада в основното събитие на UFC
0

UFC се завръща след седмица почивка и отново е акцентът на редовната ни рубрика.

Очаква ни много обещаващ сблъсък в тежка категория. Мачовете в тази дивизия винаги са били трудни за прогнозиране и предразполагат изненадващ изход.

Алистър Овърийм – Александър Волков

Нидерландската суперзвезда прави последен опит за титлата. При победа над руснака Овърийм би могъл да си осгури битка за колана с един от останалите трима топ претенденти. Волков не се намира във формата на живота си. Той е по-добрият комплексен боец, но мощта на Алистър и експлозивността му ще изиграят основна роля.

Бившият доминатор в кикбокса е като виното и с всяка следваща година показва все по-голяма зрялост в клетката. Съветваме ви да потърсите изненадващ изход от срещата и победа за Алистър Овърийм на 2,70.

Ставката за нокаут пък е още по-атрактивна – 3,60. 

Коефициентите са доста завишени предвид представянето на двамата в последните месеци и моментното им състояние.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.