Начало Видео Победа с нокаут за Никола Дидов на RXF (СНИМКИ)

Победа с нокаут за Никола Дидов на RXF (СНИМКИ)

Победа с нокаут за Никола Дидов на RXF (СНИМКИ)
0

Категорична победа постигна Никола Дидов в специалното 36-то издание на престижния турнир RXF, което бе и с участието на една от водещите организации в света на смесените бойни изкуства – „Brave“. Българският ММА боец постигна нокаут във втория рунд срещу местния състезател Раду Михайта. Двамата се изправиха в среща в свръхлеката категория (до 66 кг).

За състезателя на столичния боен клуб „Маршал Анималс“ това бе едва четвърта среща при професионалистите и втора победа. В Румъния той бе представен от мениджърската агенция на „Bulgarian Top Team“.

В Букерещ Дидов се радваше на сериозна родна агитка, на която побърза да благодари веднага, след като развя българския трибагреник.

„За първи път приятелите ми са с мен на моя битка. Беше невероятно! Благодаря на всички, които дойдоха да ме гледат, на всички, които ме подкрепяха от разстояние, на всички мои треньори, спаринг партньори, на всеки един от вас, който ме подкрепяше и се молеше за мен, на моя брат, мениджър и ментор Гийом Пелтиер. Заредихте ме със стотици пожелания и се бих заради вас. Благодаря за огромната подкрепа, нямам търпение да ви зарадвам отново. Най-доброто предстои!“, сподели емоциите си Дидов в своя профил във Facebook след успеха.

Двубоят на Никола Дидов от RXF бе втори в основната бойна карта, а това бе и негов дебют във веригата. Силният турнир в Букурещ включваше общо 9 срещи. За по-опитният му противник това бе десето поражение при професионалистите.

Снимки/Галерия: RXF