Начало ММА Пореден боец на UFC с наказание за допинг злоупотреба
0

Пореден боец на UFC с наказание за допинг злоупотреба

Пореден боец на UFC с наказание за допинг злоупотреба
0

Боецът от тежката категория на UFC, Уолт Харис, бе наказан за четири месеца от Американската анти-допингова асоциация. 35-годишният боец е дал положителен резултат за анаболното вещество LGD-4033 в проба преди UFC 232, когато той надделя над ветерана Андрей Арловски.

Наказанието на Харис няма да бъде двугодишно, какъвто е стандартът в такива случаи, тъй като боецът е „съдействал с даването на информация за продукта, който е използвал преди и по време на теста“, според допинг „ченгетата“. Информацията е спомогнала за частичното оневиняване на Харис и така наказанието му е било редуцирано.

Началото на наказателния период бе дадено със задна дата – 30-ти декември 2018 г., когато той победи Арловски. Резултатът бе официално променен на „Несъстоял се“ от Калифорнийската спортна комисия.

Източник: mmajunkie.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.