Начало ММА Порие има лоша прогноза за Чандлър срещу МакГрегър

Порие има лоша прогноза за Чандлър срещу МакГрегър

Порие има лоша прогноза за Чандлър срещу МакГрегър
0

Дъстин Порие (30:8) бе последният съперник на Конър МакГрегър (22:6) в октагона през лятото на 2021 г., когато ирландецът счупи крак и трябваше да прекара три години извън клетката. Това обаче го прави човекът с най-точна информация за качествата на „Прословутия“ преди завръщането му в края на юни срещу Майкъл Чандлър (23:8). Прогнозата на „Диаманта“ е много лоша за „Железния“, но с известни условия за състоянието на бившия му противник.

И аз, като всеки друг фен, чакам с нетърпение, за да видя как ще се развият нещата. Чаках да обявят точната дата и място. Ако Конър се завърне с нещо близо до това, което бе преди контузията, по отношение на тайминга и движението, тогава смятам, че ще нокаутира Майкъл Чандлър. Това е просто лошо съревнование за Чандлър“, категоричен е Порие в интервюто си за Fox News.

И двамата са класически страйкъри, но пъргавината е това, което отличаваше ирландеца през цялата му кариера до момента. Фактът, че е качил няколко килограма би означава, че той ще може да добави допълнителна сила към ударите си, докато винаги е бил човек, който залага именно на силовите схватки. Голям проблем може да се окаже това, че и „Железния“ също е неактивен от ноември 2022 г. насам, когато именно Дъстин Порие го отказа в рамките на три рунда. Годините се натрупаха и върху неговите плещи, така че смело можем да заявим, че ни предстои един двубой между двамата тежки нокаутьори в зенита на техните кариери.