Начало ММА Чандлър смята, че МакГрегър ще си навреди сам, ако откаже боя им през август

Чандлър смята, че МакГрегър ще си навреди сам, ако откаже боя им през август

Чандлър смята, че МакГрегър ще си навреди сам, ако откаже боя им през август
0

Майкъл Чандлър и Конър МакГрегър се очаква да сложат точка на тазгодишното издание на The Ultimate Fighter с бой помежду си от позицията на треньори за синия и червения тим тим. Надигат се обаче опасенията, че „Прословутия“ може да откаже срещата, а това би било сериозен удар по имиджа му, смята Чандлър.

Вярвам, че той се завръща. Иначе това би било сериозно петно върху завета му, защото така ще подведе всички по веригата, като ги убеди, че се завръща, но накрая го хваща шубето и се окаже, че го е направил само за шоуто“, каза Майкъл Чандлър пред ESPN.

Притесненията на анализаторите са, че ирландецът прекрати отношенията си с Американската антидопингова организация преди няколко месеца и все още не е сключил ново споразумение с нея. Това е задължително условие за атлетите в UFC от изминалите няколко години, така че няма как да се качи в октагона отново, ако не докаже, че не употребява забранени стимуланти.

Физическата форма на МакГрегър е такава в момента, че буди много съмнения за честността на подготовката му. Той дори на няколко пъти заяви, че може да се пробва и в полутежка категория, след като прекара почти цялата си кариера в категория „перо“.

Ако обаче всичко се нареди, според предварителните заявки, Конър и Майкъл ще се бият по някое време през август, когато се очертава да е финалът на TUF 31.