Начало Бокс Еди Хърн: Преговорите за битка Джошуа – Уайлдър вървят добре

Еди Хърн: Преговорите за битка Джошуа – Уайлдър вървят добре

Еди Хърн: Преговорите за битка Джошуа – Уайлдър вървят добре
0

Преговорите за подписване на договор за битка през декември в Близкия изток между бившите световни шампиони в тежка категория – Антъни Джошуа (25-3, 22 KO) и Дионтей Уайлдър (43-2-1, 42 KO), вървят добре. Това каза промоутърът на британеца Еди Хърн в интервю за Boxing Social.

Рой Джоунс иска Антъни Джошуа да отложи боя си с Дионтей Уайлдър

Той подчерта, че след като споразумението бъде официално подписано, Ей Джей ще търси съперник за лятото. „Казаха ни, че Уайлдър е в играта за битка. При съгласуване на определени условия, ние също сме в играта. Така че Джошуа вече се готви за двубой с Дионтей през декември. Веднага, след като всичко стане черно на бяло, ние ще започнем да работим за междинна битка за края на юли или първата седмица на август„, каза Хърн.

Искам той да се бие през лятото, мисля, че и той го иска. И треньорът Дерик Джеймс е на същото мнение. Просто трябва да изберем правилния съперник, защото това ще бъде истинската подготовка за битката с Уайлдър. Така или иначе, моят основен приоритет в момента е да сключа сделката с Уайлдър. И всички по-нататъшни решения ще бъдат взети в зависимост от това„, добави Хърн.