Начало Бокс Рой Джоунс иска Антъни Джошуа да отложи боя си с Дионтей Уайлдър

Рой Джоунс иска Антъни Джошуа да отложи боя си с Дионтей Уайлдър

Рой Джоунс иска Антъни Джошуа да отложи боя си с Дионтей Уайлдър
0

Рой Джоунс-младши е един от малцината, които не искат да видя Антъни Джошуа срещу Дионтей Уайлдър през декември, тъй като симпатизира прекалено много на британеца и предпочита тази среща да бъде отложена още малко във времето.

Това е много труден мач за него. Обичам „Ей Джей“ до смърт и смятам, че е великолепен боец. Но проблемът сега е да се справи с поемането на удари, така че не би искал да се бие с Уайлдър. Ударите, които ще идват към него, са различни от на всеки друг в тази дивизия, така че трябва да се погрижи за този проблем преди да се изправи срещу Уайлдър“, каза Джоунс пред iD Boxing.

Джошуа триумфира над Джърмейн Франклин през април, но без да убеди спортната общественост, че е готов отново за шампионските сблъсъци.

Понякога има нужда от време за боец и треньор да се сработят. Очевидно това няма да стане веднага, но, ако останат заедно, те може и да заработят гладко. От първия мач обаче се видя, че не става. Надявам се, че ще се подобряват с времето. На боеца му трябва време, за да заиграе на същата вълна с наставника си. Надявам се, че след няколко мача всичко ще се изглади, защото още е видимо, че не става“, допълни бившият световен шампион за отношенията между Антъни Джошуа и новият му наставник – Дерик Джеймс.

Плановете към днешна дата са Джошуа и Уайлдър да се боксират в Саудитска Арабия по коледните празници.