Начало Бокс Арсенал или Манчестър Юнайтед приема следващия мач на Фюри
0

Арсенал или Манчестър Юнайтед приема следващия мач на Фюри

Арсенал или Манчестър Юнайтед приема следващия мач на Фюри
0

Следващият двубой на Тайсън Фюри ще се проведе на футболен стадион в Англия. Това обяви неговият промоутър Франк Уорън. Агентът е категоричен, че „Циганския крал“ ще защитава световната си титла на WBC на домашна сцена, като опциите за нея са стадионите на „Арсенал“ и „Манчестър Юнайтед“.

Според Уорън, Фюри може да се завърне на ринга през март. Фаворит за битка с него е Дилиън Уайт, който в момента е претендент на WBC. „Крадеца на трупове“ трябва да защити това си звание срещу Ото Валин в края на октомври.

Говорих с Тайсън, той се прибира у дома. Сега ще си почине известно време, след което ще преценим какво ще правим. Основното е, че той се намира в отлично състояние и гледаме заедно напред“, коментира Франк Уорън.

Относно сцената за следващата битка на Фюри, той заяви: „Аз лично предпочитам Лондон. Говорим за началото на пролетта, като опцията е „Арсенал“. Знам, че Тайсън мечтае да боксира на стадиона на „Манчестър Юнайтед“. Той е глобална звезда и съм сигурен, че всички билети за следващия двубой ще се разпродадат максимално бързо“, каза още Уорън.

Колкото до противника, мениджърът допълни, че иска това да е Антъни Джошуа. „Сигурно ще ни задължат да срещнем претендента на WBC. Но ако е възможен избор, това ще е Джошуа. Проблемът с него е, че той ще загуби реванша от Усик и нещата стават много сложни. Тепърва ще анализираме ситуацията“.