Начало Бокс Фюри “нокаутира” Уайт в шестия рунд (ВИДЕО)
0

Фюри “нокаутира” Уайт в шестия рунд (ВИДЕО)

Фюри “нокаутира” Уайт в шестия рунд (ВИДЕО)
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри нокаутира Дилиън Уайт в шестия рунд. Това показа компютърна симулация на евентуален техен сблъсък на ринга.

В момента “Крадеца на трупове” е човекът, който стои най-близо до възможността да се изправи срещу “Циганския крал”. Уайт е официален претендент на организацията и ще брани това си звание срещу Ото Валин на 30 октомври. При положение, че не допусне изненада, той ще бъде посочен от WBC за следващ съперник на Тайсън.

С оглед сериозната вероятност да се стигне до такъв двубой, моментално бе оформена и компютърна симулация за изхода от него. От показаното в нея се вижда, че Дилиън приема доста по-дефанзивна стратегия, спрямо Дионтей Уайлдър. Така в ранните рундове претендентът не допуска сериозни попадения. С напредване на битката обаче шампионът успява да умори и да повали няколко пъти съперника си, за да го нокаутира в шестия рунд.

Дали действително ще станем свидетели на подобен развой? Предстои да разберем много скоро кого ще посочат за следващ съперник на Фюри. Той самият и семейството му искат това да е Александър Усик, но украинецът ще брани останалите пояси в реванш срещу Антъни Джошуа.