Начало ММА Порие и Чандлър бяха разделени от охрана на UFC 276

Порие и Чандлър бяха разделени от охрана на UFC 276

Порие и Чандлър бяха разделени от охрана на UFC 276
0

Дъстин Порие и Майкъл Чандлър предизвикаха скандал край октагона по време на галавечерта UFC 276. Целият елит на организацията се беше събрал на най-хубавите места до клетката в „T-Mobile Arena“, Лас Вегас.

Двамата претенденти в лека категория влязоха във вербална престрелка, която бързо беше заснета от Жилберт Бърнс-Дуриньо. Бразилецът публикува клип в социалните мрежи от инцидента.

Дой бой не се стигна благодарение на бързата намеса на охранителите във ВИП зоната. Нищо чудно двамата ММА състезатели все пак да решат сметките си скоро в някоя от идните галавечери на UFC.

До момента Чандлър не беше влизал в конфликт с нито един боец откакто се присъедини от „Белатор“. За „Диаманта“ също е нетипично да въвлича името си в подобен тип прояви, които повече подхождат на предишния му съперник – Конър Макгрегър.

Дъстин е известен с благотворителните инициативи на едноименната си фондация, чрез която дарява пари на болници, училища и тн.

За Дейна Уайт е добре дошло подобно напрежение в лека категория, която позагуби от блясъка си след отказването на Хабиб Нурмагомедов и лошата форма на Конър Макгрегър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.