Начало ММА Представител на Ислам Махачев: Оливейра пропусна своя шанс, Гейджи ще е следващият

Представител на Ислам Махачев: Оливейра пропусна своя шанс, Гейджи ще е следващият

Представител на Ислам Махачев: Оливейра пропусна своя шанс, Гейджи ще е следващият
0

Когато Чарлз Оливейра за първи път беше попитан за битката с Ислам Махачев на UFC 294 през октомври, той заяви, че има нужда от повече време за подготовка и ноември ще бъде по-реалистична дата за реванша.

Дългогодишният мениджър на Махачев- Али Абделазиз, определено има мнение по въпроса, особено след въпроса дали Оливейра наистина иска битката през октомври.

Чарлз Оливейра току що пропусна възможността си“, каза Абделазиз пред MMA Fighting. „Вярвам, че той пропусна шанса си. Защото знаем, че нямаше да се появи. Не мислех, че той заслужаваше реванша, честно казано, защото имаше толкова много други момчета, които го заслужаваха повече. Но в крайна сметка това е, което UFC искаше.“

Само няколко седмици по-късно беше обявено UFC 294 с Оливейра, резервиран срещу Махачев като хедлайнер, но след това се случи катастрофа по-малко от две седмици след събитието, когато бразилецът претърпя аркада по време на тренировка, което го принуди да се откаже от шампионският двубой. Шампионът в категория „перо“ на UFC Александър Волкановски зае неговото място, но остава да видим дали Оливейра ще получи същата възможност или отпадането от реванша може да му коства още един шанс за златото на UFC.

Джъстин Гейджи нокаутира Дъстин Порие“, каза Абделазиз. „Освен Хабиб Нурмогамедов никой никога не му е правил това. Вярвам, че Джъстин Гейджи е следващият. Мисля, че UFC също мисли така.