Начало ММА Разкървавена Антонина Шевченко приспа Луси Пудилова

Разкървавена Антонина Шевченко приспа Луси Пудилова

Разкървавена Антонина Шевченко приспа Луси Пудилова
0

Антонина Шевченко победи Луси Пудилова в един от най-интересните мачове на „UFC on ESPN 5“. Кикбоксьорката с 39 победи и 1 загуба се представи страхотно, а Пудилова (8-5) също заслужава похвали за атрактивната игра.

В първия рунд сестрата на шампионката Валентина едва не приключи съперничката си с „армбар“. Пудилова пък й пусна кръв след няколко брутални лакти, които разклатиха родената в Киргизстан състезателка.

Във втория рунд Шевченко (8-1) заключи „реър-нейкд-чоук“, който прати в безсъзнание Пудилова и сложи край на зрелищната битка. Това се случи минута и 20 секунди след началото на частта.

По този начин се потвърди трудния избор на „Петъчни прогнози“ за успех на Антонина Шевченко.

twitter
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.