Начало ММА Робърт Уитакър дарява костен мозък на дъщеря си

Робърт Уитакър дарява костен мозък на дъщеря си

Робърт Уитакър дарява костен мозък на дъщеря си
0

Ясна е причината за оттеглянето на Робърт Уитакър от UFC 248 – боецът ще стане донор на костен мозък. До момента се знаеше единствено, че бившият хегемон в средна категория се отказал от бойната галавечер на 8 март, защото има нужда от време със семейството си.

Новината лепва звучен шамар на критиците, които веднага започнаха да предполагат проблеми с допинг или симулиране на травма.

Не е ясно на колко и какви точно интервенции ще се подложи ММА звездата – единственото от значение в момента е той и дъщеричката му да са живи и здрави. По-рано Дейна Уайт намекна за нещо подобно:

„Уитакър е изцяло лишен от егоизъм и до дъното на душата си е добро човешко същество.“

Дейна Уайт се задави с Уитакър (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.