Начало ММА Роузи: Ще ме освиркат, ако се върна на събитие на UFC

Роузи: Ще ме освиркат, ако се върна на събитие на UFC

Роузи: Ще ме освиркат, ако се върна на събитие на UFC
0

Ронда Роузибеше една от големите звезди на UFC, но за кратко време това се промени.

И въпреки че отсъства от спорта по-дълго, отколкото беше в него, тя остава значима личност в пространството и продължава да бъде разпознаваема спортистка.

С излизането на втората ѝ книга „Нашата битка“ през февруари Роузи отново е в центъра на вниманието повече, отколкото е била по всяко време, откакто напусна WWE. Едно от основните събития в новата книга, освен признанието ѝ, че историята на мозъчните сътресения ѝ е помогнала да се откаже от ММА, е, че Роузи смята, че медиите са се отнесли зле с нея след загубите ѝ от Холи Холм и Аманда Нунеш, които бяха последните ѝ две битки в ММА.

„Попитайте медиите на ММА защо това, което съм дала, не е достатъчно, те са тези, които го казват… че съм била измамница, че съм се изложила, че никога не съм била нищо и просто съм имала късмет и всички тези неща, че съм била нелюбезна или всяко друго нещо, което просто предполагам в този момент, защото не отделям време да го прочета„, каза Роузи.

„Всичко, което можеше да се каже и се чувствам наистина очернена от медиите на ММА в този момент и не съм добре дошла обратно, поради което не съм ходила на битка на UFC, откакто напуснах. Почти съм сигурен, че ако вляза в залата, ще ме освиркат. Това е усещането ми.“