Начало ММА Ронда Раузи обяви срещу кого би се завърнала в ММА

Ронда Раузи обяви срещу кого би се завърнала в ММА

Ронда Раузи обяви срещу кого би се завърнала в ММА
0

Ронда Раузи изигра последния си мач за UFC през 2016г. Оттогава Раузи се подвизава в най-голямата кеч федерация – WWE. Едно име обаче би я върнало в октагона. Тя сподели пред Кърт Енгъл в неговия подкаст възможността да се бие отново по правилата на ММА. Това може да се случи само срещу Джина Карано.

„Винаги съм го казвала, не е нещо ново.“ добави тя. „Джина е човекът, заради когото започнах да се бия. Тя е причината изобщо да мисля за ММА като опция пред мен. Ще съм ѝ благодарна завинаги!“

Успехът на Раузи в WWE дойде след исторически пробив в UFC. Tя участва в първия двубой между жени в историята на веригата и съответно е първият ѝ шампион. Следват шест поредни защити на титлата, което я изстреля в небесата. В WWE тя отново промени представите за участието на нежния пол в спорта, като оглави най-голямото събитие в кеча – Кечмания.

Ронда Раузи пердаши Трите Хикса

Карано (7-1-0) от своя страна, е една от участничките в първия женски сблъсък, който оглавява голямо ММА събитие. Тя падна от Крис Сайборг в Страйкфорс през 2009г. След загубата си тя се отдаде на кариерата си в Холивуд.

Ронда би приела оферта за битка от Карано при всякакви условия.

„Бих се била с нея в задния си двор. Каквото тя пожелае“ каза Раузи. „И това е уважение. Не е от обичайните ситуации, в които ще се хвана за гушите с някого. Ако някога го пожелае, аз съм на среща. Благодаря ти Джина, за всичко което направи!“