Начало ММА Фьодор оглавява руския ММА съюз
0

Фьодор оглавява руския ММА съюз

Фьодор оглавява руския ММА съюз
0

Легендата на смесените бойни изкуства Фьодор Емелианенко отново ще оглави контролния орган за спорта ММА в Русия – „Союз ММА России“.

В съобщение то руските медии от руския съюз става ясно, че решението Емелианенко отново да е президент на организацията е взето на извънредна отчетно-изборна конференция. Постът ще бъде предаден на „Последния император“ от Радмир Гадбулин. Друг кандидат за позицията, Андрей Терентиев, е оттеглил кандидатурата си в полза на Емелианенко.

Емелианенко оглавява съюза от 2012 до 2018 г. След това става почетен президент и председател на надзорния съвет на организацията.

През 2021-ва Емелианенко се завърна в клетката след близо двугодишно отсъствие, побеждавайки Тимъти Джонсън в руската столица Москва на събитието „Белатор 269“. В кариерата си бившият шампион на „PRIDE“ има 40 победи в 47 срещи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".