Начало Други Отново спипаха Джеф Харди да кара пиян и дрогиран (ВИДЕО)

Отново спипаха Джеф Харди да кара пиян и дрогиран (ВИДЕО)

Отново спипаха Джеф Харди да кара пиян и дрогиран (ВИДЕО)
0

Джеф Харди беше арестуван заради шофиране в нетрезво състояние. Това е пореден арест за бившата звезда на WWE. Той се бори със зависимостите си към алкохол и наркотици от дълги години, което бе и една от причините от федерацията да прекратятат договора му.

Няколко сигнала са били подадени към полицията, че колата, шофирана от Харди, е лакатушела из всички ленти на шосето. След намесата на полицаите той е обвинен в шофиране под въздействието на алкохол и наркотици, както и шофиране без валидна книжка. Неговата му беше отнета през 2019г., когато органите на реда го спипаха в подобна ситуация.

Харди е освободен след 24ч. под парична гаранция, но ще се изправи пред съда. Добрата новина е, че няма пострадали от действията му.

През 2021г. WWE го уволниха заради страннното му държание на главно събите в Единбург, Тексас. Тогава Харди просто напусна залата през тълпата от зрители и повече не се върна на ринга. От федерацията му предложиха да се възползва от програмите им за зависимости към различни субстанции, но той отказа.

Към момента Джеф е част от AEW, но те също временно са прекратили договора му, докато не си възвърне трезвеността.