Начало Други Миро разби двама опоненти извън ринга на AEW (ВИДЕО)

Миро разби двама опоненти извън ринга на AEW (ВИДЕО)

Миро разби двама опоненти извън ринга   на AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, се появи изненадващо край ринга при излизането на кечистите Фуего дел Сол и Сами Гевара на AEW Rampage Grand Slam.

Родната звезда в развлекателния спорт изненада „зад гърба“ Гевара и дел Сол, точно преди те да покажат лозунг, на който да пише, че Сами Гевара ще бъде следващият TNT – шампион на AEW.

След няколко разменени удара Миро хвърли атрактивно Фуего дел Сол върху една маса, която се счупи, а след това приложи и хватката си за предаване на Сами Гевара.

Именно Гевара ще бъде следващият опонент на ринга на родния шампион.

Миро има 15 победи от 15 срещи в индивидуални двубои в AEW. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“. Цели 8 пъти пловдивчанинът съумя да защити шампионския си пояс.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).