Начало Други Миро разби пореден опонент, но си спечели нов враг (ВИДЕО)

Миро разби пореден опонент, но си спечели нов враг (ВИДЕО)

Миро разби пореден опонент, но си спечели нов враг (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, съкруши надеждите за спечелване на титлата на пореден боец от All Elite Wrestling. На събитието AEW Rampage 6, което се проведе в Илинойс, САЩ, нашенецът защити пояса си след успех над Фуего дел Сол. Срещата беше много оспорвана като успехът за Миро дойде след 8 минути и 58 секунди.

Победата беше под номер 15 в индивидуален двубой за Миро от 15 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Това е и осма поредна защита на титлата „TNT“ за родния кечист.

След края на сблъсъка, нашенецът вкара в устата на своя противник ключове и приложи хватката си за предаване. Това принуди Сами Гевара да се притече на помощ на Фуего дел Сол. Именно Гевара най-вероятно ще бъде следващия опонент на ринга за българската звезда в кеча.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).