Начало Други Миро направи шеста успешна защита на титлата в AEW (ВИДЕО)

Миро направи шеста успешна защита на титлата в AEW (ВИДЕО)

Миро направи шеста успешна защита на титлата в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, съкруши надеждите за спечелване на титлата на пореден боец от All Elite Wrestling. На събитието AEW Rampage 1, което се проведе в Питсбърг, Пенсилвания, САЩ, нашенецът защити пояса си след успех над Фуего дел Сол с хватката си за предаване. Това се случи след по-малко от 2 минути двубой (1 мин. и 59 сек.).

Дел Сол атакува Миро в гръб още преди старта на срещата, а след това се опита да приключи сблъсъка с няколко ефектни изпълнения от върха на въжетата, но до изненада не се стигна. С муай тай удар в брадичката на мексиканеца, пловдивчанинът си осигури предимство, а малко след това приложи хватката си за предаване. Това беше шеста защита на титлата „TNT“.

Успехът беше под номер 13 в индивидуален двубой за Миро от 13 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).