Начало Други Звезда от WWE дебютира с успех в AEW (ВИДЕО)

Звезда от WWE дебютира с успех в AEW (ВИДЕО)

Звезда от WWE дебютира с успех в AEW (ВИДЕО)
0

Бившият кечист на Световната федерация по кеч – Андраде, направи своя официален дебют в най-прогресиращата кеч компания в света – All Elite Wrestling.

Андраде Ел Идоло, както е новият псевдоним на мексиканският кечист, победи Мат Сайдал на събитието AEW Dynamite 93 след двубой, продължил малко под 8 минути пред препълнени трибуни в Маями, Флорида.

Припомняме, че Андраде подписа с AEW преди месец след като преди това прекара цели 5 години (между 2016 и 2020) в Световната федерация по кеч – WWE.

За това време 31-годишният кечист спечели титлата на NXT WWE, а между декември 2019 и края на май 2020 година държеше американската титла (за период от 151 дни).

Андраде има общо 1620 срещи на професионално кеч ниво. От тях той е спечелил 873, в 11 е завършил наравно, а 736 е загубил.

Това е поредна звезда, която става част от All Elite Wrestling. Припомняме, че миналата година компанията подписа с родната звезда в развлекателния спорт – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE  и вече като „Миро“. Нашенецът вече е и носител на пояса TNT.

От скоро и Марк Хенри, Грамадата и Стинг (друга звезда от WWE) също станаха част от AEW.

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.