Начало Други Легендарните братя Харди се събраха при Миро в AEW (ВИДЕО)

Легендарните братя Харди се събраха при Миро в AEW (ВИДЕО)

Легендарните братя Харди се събраха при Миро в AEW (ВИДЕО)
0

Двамата най-известни братя в кеча – Мат и Джеф Харди се събраха отново на ринга. Това се случи след като Джеф подписа с компанията на милиардера Тони Кан – All Elite Wrestling – AEW. Именно там се намира и неговият брат Мат, както и българската звезда – Мирослав Барняшев, по известен като „Миро“ от AEW или „Русев“ от WWE.

44-годишният Джеф Харди е едно от най-разпознаваемите имена в развлекателния спорт. Той, заедно с Мат са четирикратни световни шампиони на WWF (сега WWE) в периода юни 1999 – март 2001 година. Малко по-късно двамата отново стават световни шампиони при двойките като за периода в Световната федерация по кеч, братята имат общо 10 различни отборни титли.

Кариерата на Джеф е пълна с различни успехи. Той е петкратен интерконтинентален шампион на WWE, американски шампион на WWE, хардкор шампион на WWE (3 пъти), европейски шампион на WWE, световен шампион на WWE (2 пъти). Притежава още множество титли.

Стажът му във федерацията на Винс Макмеън датира от 1997 до 2003 година, от 2006 до 2009 година и от 2017 до 2021 година.

За периода си в развлекателния спорт, Джеф Харди е записал 2048 срещи на кеч ниво. Той е спечелил 1172 от тях, в 50 е завършил наравно, а други 826 е загубил.

Джеф вече дебютира на събитието AEW Dynamite, състояло се на 9 март, с което подлуди публиката, а моментът беше избран за номер 1 на седмицата.

На последното шоу на All Elite Wrestling, зрителите станаха свидетели и на събирането на братята Харди отново, след няколко години пауза!