Начало Други Миро се изстреля в ранглистата на AEW (КЛАСАЦИЯ)

Миро се изстреля в ранглистата на AEW (КЛАСАЦИЯ)

Миро се изстреля в ранглистата на AEW (КЛАСАЦИЯ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, прогресира в класацията на на All Elite Wrestling. След обновяването й нашенецът се изкачи с две места, заемайки втора позиция.

Причината е феноменалното завръщане на ринга след повече от месец. Припомняме, че Миро надделя над един от най-известните и трудни за побеждаване кечисти на организацията – Ориндж Касиди (20 победи и само 2 поражения за 2021 година). Двубоят беше полуфинал на елиминационния турнир за световната титла на организацията.

Това беше 16-а победа от 17 срещи в индивидуални двубои в AEW за него.

На финала на на турнира Миро очаква друга голяма звезда на организацията и бивш световен шампион на WWE – Брайън Даниелсън.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара преди малко повече от месец, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията. Това беше и първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW като преди това той цели 8 пъти съумя да защити шампионския си пояс.

Миро не е излизал от топ 5 от началото на годината.

Лидери в тазседмичната ранглиста са двамата носители на пояси – Кени Омега като световен шампион и Сами Гевара – като носител на пояса TNT.

Първи след шампионите е Адам Пейдж. Втори вече е Миро с 14 победи и 1 загуба през 2021 година. Номер 3 е Брайън Даниелсън (6 успеха и 1 загуба). Скорпио Скай е под номер 4, а до 5-а позиция се свлече Ориндж Касиди. Той беше втори, но след загубата от Миро регресира с 3 места.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).