Начало Други Сензацията е факт! Миро загуби титлата в AEW (ВИДЕО)

Сензацията е факт! Миро загуби титлата в AEW (ВИДЕО)

Сензацията е факт! Миро загуби титлата в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, допусна първа загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – All Elite Wrestling.

Пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията.

Двубоят между двамата беше част от събитието AEW Dynamite 104, което се проведе пред пълни трибуни на „Блу Крос Арена“ в Рочестър, Ню Йорк. Срещата продължи повече от 13 минути, а Миро и Сами Гевара демонстрираха впечатляващи хватки и до последно не се знаеше, кой ще си тръгне с успеха и тилата.

В крайна сметка Гевара изпълни своя коронен номер – GTH, последван от скок от въжетата, с което не остави шансове на родния кечист.

Миро имаше цели 15 победи от 15 срещи в индивидуални двубои в AEW преди сблъсъка с Гевара. Цели 8 пъти пловдивчанинът съумя да защити шампионския си пояс.

Въпреки загубата в кеч средите се говори, че най-вероятно нашенецът ще бъде замесен в битки за световнта титла, враждувайки с някои от най-известните кечисти на компанията като Кени Омега, Брайън Даниелсън, Джон Моксли и CM Пънк.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).