Начало ММА Нгану подмина бившия си съотборник Ган зад кулисите на UFC 268

Нгану подмина бившия си съотборник Ган зад кулисите на UFC 268

Нгану подмина бившия си съотборник Ган зад кулисите на UFC 268
0

Шампионът на UFC в тежка категория Франсис Нгану явно е приел опазването на титлата си на живот и смърт. Нокаутьорът подмина надменно своя бивш съотборник и спаринг партньор Сирил Ган по време на събитието UFC 268.

Междинният шампион ще спори за титлата на Нгану следващия януари на UFC 270.

Той изглеждаше много изненадан от отношението на Франсис към него предвид дългогодишното им приятелство.

Подобна стратегия има и Камару Усман, който никога не поздравява съперник в клетката. Дори когато насреща си имаше Гилбърт Бърнс, нигериецът не докосна ръкавици с бразилеца.

В социалните мрежи държанието на Нгану веднага предизвика редица коментари. Някои фенове предполагат, че е имало разрив в отношенията между него и треньора на Ган, който беше непосредствено до французина в коридора.

„Франсис сега щеше да продава сувенири по улиците на Париж, ако не бяха тези момчета от отбора“, коментира друг любител на UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.