Начало Други Миро продължава да оглавява ранглистата на AEW

Миро продължава да оглавява ранглистата на AEW

Миро продължава да оглавява ранглистата на AEW
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, продължава да оглавява ранглистата на All Elite Wrestling.

Миро е на върха на седмичната ранглиста заедно със световния шампион на организацията – Кени Омега. И двамата се намират във феноменална форма. Омера е с 6 поредни победи, а Миро е с 10 поредни.

Като шампиони те логично са пред останалите в класацията.

Първо претендентско място тази седмица заема Крисчън Кейдж, който има 6 успеха и нито едно поражение. Той е бивша звезда на Световната федерация по кеч (WWE). Номер 2 е Дарби Алин, от който Миро изтръгна титлата. Топ 3 допълва Ориндж Касиди. Кечистът има 13 успеха, равенство и едно поражение.

Джънгъл Бой е четвърти тази седмица като неговият баланс е 13 победи и 2 загуби, а последен в настоящата ранглиста е Пауърхаус Хобс. Той измества от петицата Адам Пейдж.

Припомняме, че за последно Миро надделя над Лий Джонсън на събитието AEW Dynamite 97, което се проведе на стадиона на организацията в Джаксънвил, Флорида. Срещата продължи 9 минути и 39 секунди и приключи с хватка за предаване от страна на Миро. Това беше шеста защита на титлата „TNT“.

Успехът беше под номер 12 в индивидуален двубой за Миро от 12 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Победата беше избрана и в топ 5 момента на седмицата на AEW – на 5 позиция.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".