Начало Други Миро продължава да оглавява ранглистата на AEW

Миро продължава да оглавява ранглистата на AEW

Миро продължава да оглавява ранглистата на AEW
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, продължава да оглавява ранглистата на All Elite Wrestling.

Миро е на върха на седмичната ранглиста заедно със световния шампион на организацията – Кени Омега. И двамата се намират във феноменална форма. Омера е с 6 поредни победи, а Миро е с 10 поредни.

Като шампиони те логично са пред останалите в класацията.

Първо претендентско място тази седмица заема Крисчън Кейдж, който има 6 успеха и нито едно поражение. Той е бивша звезда на Световната федерация по кеч (WWE). Номер 2 е Дарби Алин, от който Миро изтръгна титлата. Топ 3 допълва Ориндж Касиди. Кечистът има 13 успеха, равенство и едно поражение.

Джънгъл Бой е четвърти тази седмица като неговият баланс е 13 победи и 2 загуби, а последен в настоящата ранглиста е Пауърхаус Хобс. Той измества от петицата Адам Пейдж.

Припомняме, че за последно Миро надделя над Лий Джонсън на събитието AEW Dynamite 97, което се проведе на стадиона на организацията в Джаксънвил, Флорида. Срещата продължи 9 минути и 39 секунди и приключи с хватка за предаване от страна на Миро. Това беше шеста защита на титлата „TNT“.

Успехът беше под номер 12 в индивидуален двубой за Миро от 12 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Победата беше избрана и в топ 5 момента на седмицата на AEW – на 5 позиция.