Начало Други Миро остава на върха в AEW (РАНГЛИСТА)

Миро остава на върха в AEW (РАНГЛИСТА)

Миро остава на върха в AEW (РАНГЛИСТА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, продължава да оглавява ранглистата на All Elite Wrestling.

Миро е на върха на седмичната ранглиста заедно със световния шампион на организацията – Кени Омега. Въпреки, че Омега допусна първо поражение от 7 срещи – срещу Крисчън Кейдж, той остава първи с родната звезда поради факта, че е световен шампион на организацията.

Миро, от своя страна, защити за шести път успешно пояса на TNT, след успех над Фуего дел Сол за по-малко от 2 минути. Успехът беше под номер 13 в индивидуален двубой за Миро от 13 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ . Общият му баланс (с този при двойките) е 18 успеха и 1 поражение.

Първо претендентско място тази седмица заема Крисчън Кейдж, който има 7 успеха и нито едно поражение. Той е бивша звезда на Световната федерация по кеч (WWE). Номер 2 е Дарби Алин, от който Миро изтръгна титлата. Топ 3 допълва Ориндж Касиди. Кечистът има 13 успеха, равенство и едно поражение.

Джънгъл Бой е четвърти тази седмица като неговият баланс е 13 победи и 2 загуби, а последен в настоящата ранглиста е Пауърхаус Хобс.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).