Начало Други Миро се завърна с гръм и трясък в AEW (ВИДЕО)

Миро се завърна с гръм и трясък в AEW (ВИДЕО)

Миро се завърна с гръм и трясък в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, се завърна по нах-добрия начин в All Elite Wrestling. Нашенецът победи един от най-известните и трудни за побеждаване кечисти на организацията – Ориндж Касиди (20 победи и само 2 поражения за 2021 година).

Двубоят беше полуфинал на елиминационния турнир за световната титла на организацията. Срещата стартира с видим превес на Миро като той демонстрира различни видове суплес върху своя опонент. Касиди, от своя страна, направи ефектно хвърляне от въжетата точно върху Миро, с което нашенецът счупи една маса и беше много близо до загуба чрез одброяване.

След завръщането си в очертанията на ринга Миро обърна нещата в своя полза, отбелязвайки мощен удар под брадичката, след което вкара в действие хватката си за предаване и след 7 минути и 27 секунди се поздрави с успеха.

Това беше 16-а победа от 17 срещи в индивидуални двубои в AEW за него.

На финала на на турнира Миро очаква друга голяма звезда на организацията и бивш световен шампион на WWE – Брайън Даниелсън.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара преди малко повече от месец, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията. Това беше и първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW като преди това той цели 8 пъти съумя да защити шампионския си пояс.