Начало Други 150-килограмова звезда на WWE стана съотборник на Миро (ВИДЕО)

150-килограмова звезда на WWE стана съотборник на Миро (ВИДЕО)

150-килограмова звезда на WWE стана съотборник на Миро (ВИДЕО)
0

Кейт Лий, който е едно от най-разпознаваемите имена в последните години в кеча, вече е част от All Elite Wrestling. До момента роденият в Тексас кечист беше част от Световната федерация по кеч (WWE).

Лий беше част от федерацията на Винс Макмеън между 2018-а и 2021 година.

За това време той става северноамерикански шампион на третия ростер на компанията – NXT за период от 182 дни, след което стигна и до върха, печелейки най-големия пояс на NXT (на 1 юли 2020 година).

Кейт Лий има победи над звезди и бивши световни шампиони като Шеймъс, Ренди Ортън и Долф Зиглър.

В началото на миналата година той стигна до шампионски сблъсък за титлата на WWE, но загуби от Дрю Макинтайър.

Лий е висок 188 сантиметра и тежи 151 килограма.

Той се превръща в поредният кечист преминал от WWE в AEW. Преди него това направиха Крис Джерико, Мат Харди, българинът Русев ( вече известен като Миро), Даниел Брайън, Грамадата, Марк Хенри, Дийн Емброуз, СМ Пънк, Андраде, Крисчън, Коди Роудс, Дъстин Роудс и други.

Кейт Лий вече дебютира за новата си компания. Той се появи на събитието AEW Dynamite, за изненада на феновете, разбивайки Исая Касиди за 4 минути и 29 секунди. Това му представяне влезе и в топ 5 за седмицата (под номер 2).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".