Начало ММА Ронда Раузи срина феновете на кеча със земята

Ронда Раузи срина феновете на кеча със земята

Ронда Раузи срина феновете на кеча със земята
0

Бившата шампионка на „UFC“ Ронда Раузи набързо си затвори всички врати в кеча. Популярната състезателка направи много успешен преход към развлекателните борби, но вече не намира никакъв смисъл в тях.

След като напусна Световната федерация по кеч (WWE) Ронда беше жестоко критикувана от феновете на шоуто. Американката се присмя на невежеството им.

„Всеки, който ми се смее, че наричам кеч мачовете фалшиви битки за забавление не се е бил никога“, написа Раузи в Instagram. „Докато продължавате да вдигате егото на тези атлети, не се усещате, че обиждате истинските борци. Начирате тези „професионални“… Кечът е далеч от нивото на реалното.“

„Да, разбирам, че да участваш в развлекателни мачове 300 дни в годината е много тежко за организма. Това наистина е трудна професия, но не знаете какво ще стане при 300 РЕАЛНИ битки за година. Ще сте мъртви“, завърши публикацията си Ронда Раузи.

View this post on Instagram

#kayfabekiller

A post shared by Ronda Rousey (@rondarousey) on

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.