Начало Други Ковингтън атакува кеча догодина
0

Ковингтън атакува кеча догодина

Ковингтън атакува кеча догодина
0

Колби Ковингтън е готов да стане поредният боец от света на смесените бойни изкуства, направил преход към развлекателния шоубизнес.

С противоречивите си изяви, „Хаоса“ изглежда повече от подходящ образ за вселената на WWE, като се закани да остави отпечатъка си там.

„Предполагам ще го направя през 2021 г. Не това лято, а следващото. Тренирам разни движения и работих върху промото си и уменията си с микрофона, изучавах изкуството на тези битки. Искам да съм сигурен, че когато отида там, ще направя възможно най-голямото сътресение, защото не съм там за дълго време, а за да се забавлявам, няма да правя приятели, а пари. Като отида там искам да изкарам камион с пари“.

Ковингтън обясни още, че с основна заслуга за желанието му да се пробва в WWE е Ронда Раузи, която преди време смени UFC с кеча.

„Ронда Раузи, най-великата жена в смесените бойни изкуства за всички времена. Хубаво е да се уча от нея и да видя как тя се справя с прехода от ММА към кеча. Мисля, че ще се справя добре. Тренирах борба докато растях, знам как да играя, знам как да продавам, всички знаят как мога да забавлявам публиката, така че ще бъде доста плавен преход когато отида в WWE през 2021 г.“.