Начало ММА Съдийска глупост едва не осакати боец на Fury FC (ВИДЕО)

Съдийска глупост едва не осакати боец на Fury FC (ВИДЕО)

Съдийска глупост едва не осакати боец на Fury FC (ВИДЕО)
0

Fury FC 76 едва не се превърна в сцената на брутално човешко осакатяване или по-лошо, след като един от бойците припадна по време на хватка за отказване.

Джани Васкез изпадна в безсъзнание от триъгълника, който му приложи Едгар Чаирез в главното събитие на вечерта, но реферът Франк Коязо не видя това, което всички в залата и пред екраните забелязаха. Дори коментаторите на срещата крещяха в микрофоните и отстрани на ринга, че срещата е приключила и Коязо трябва да се намеси, но не и преди смяната на позицията от страна на Чаирез. Той премина към армбар и така даде въздух на опонента си, за да може няколко секунди по-кусно да се предаде, след като ръката му едва не бе строшена в лакътя.

Президентът на Fury FC – Ерик Гарсия, признава пред MMA Junkie, че смесените бойни изкуства имат нужда от нови регулации, за да бъдат предотвратени подобни инциденти в бъдеще. Той обаче се опита да оправдае рефера, посочвайки своята гледна точка, откъдето изглеждало, че Чаирез прави опити, да се измъкне от хватката.

В социалните мрежи настана хаос с призиви за понасяне на отговорност от организаторите, тъй като никой не иска да вижда убийства или осакатявания, колкото и привидно жесток спорт да е MMA.

тагове: