Начало ММА Конър с много точно сравнение за кървавата баня на Нунеш и Пеня (ВИДЕО)
0

Конър с много точно сравнение за кървавата баня на Нунеш и Пеня (ВИДЕО)

Конър с много точно сравнение за кървавата баня на Нунеш и Пеня (ВИДЕО)
0

Голямата звезда на бойните спортове – Конър Макгрегър направи може би най-точното сравнение да битката, която си спретнаха Аманда Нунеш и Джулиана Пеня. Двете оплискаха октагона в Далас с кръв на UFC 277.

Лъвицата“ си върна световната титла в категория „петел“, отваряйки няколко аркади на противничката си. Венецуелката също имаше своите моменти и почти затвори окото на бразилката, но бе далеч от възможността да вземе втори пореден успех над нея.

В този ред на мисли, „Ноториъс“ взе отношение за кървавата баня. „Направо не мога да повярвам колко много ми напомня реванша на Нунеш и Пеня с моите битки с Нейт Диаз. Аманда влезе в обувките на Най-великия, на мен. Готова да се бие, сваля гарда, вкарва удари, след това получава, но не се отказва, докато не бе победена. Реваншът – още по-уверена, уверена и корава“, коментира Конър.

След което сравни и втория мач по сходен начин. „Битката им бе пълно копие на моята и Нейт. Пеня бе повалена няколко пъти, просто двамата бяхме по-добре подготвени от съперниците си. Но те са корави, продължават да налитат и да търсят боя. Понякога трябва да се чувстваме късметлии, че гледаме такива срещи“, написа още Макгрегър.

В този ред на мисли, трилогия между Нунеш и Пеня не е изключена. Същото важи и за Конър – Нейт. Въпрос на преговори и може би още малко време…