Начало Бокс Станалият за посмешище Хълк се извини
0

Станалият за посмешище Хълк се извини

Станалият за посмешище Хълк се извини
0

Иранския Хълк се извини за фиаското, което представляваше боксовия му мач с Казахстанския Титан. Саджад Гариби загуби за по-малко от две минути срещу съперника си в мач, който се проведе в Дубай.

Боксов двубой обаче е силно казано, предвид че Алмат Джуманов доминираше от самото начало, докато персиецът бягаше из ринга и обръщаше гръб при всяка една атака на противника му. Той дори искаше да се откаже след първия удар, който получи в лицето, но бе убеден да продължи, макар това да бе за твърде кратко време.

Логично, след срещата се появиха множество иронични коментари за участието на Иранския Хълк. Още по време на мача валяха такива в социалните мрежи, а зрители дори освиркваха персиеца.

В резултат на това, той бе красноречив по отношение мнението за собственото си представяне. „Нямам какво да кажа, освен това, че съм засрамен и се извинявам на иранския народ“, бе кратката позиция на Гариби.

Неговият треньор пък оправда поведението му с твърдението, че е имал твърде малко време за подготовка. „Няма смисъл от оправдания. Но е факт, че мачът бе нагласен и датата решена преди Саджад да дойде при мен и да го обсъдим. Той подписа договора с твърде кратко време за подготовка и нямаше как да се отметне заради глобата, която щеше да плати. Следващият път ще го видите в далеч по-добра светлина“, каза наставникът.