Начало ММА Сейнт Пиер е готов да се бие
0

Сейнт Пиер е готов да се бие

Сейнт Пиер е готов да се бие
0

Откакто Джордж Сейнт Пиер обяви оттеглянето си от ММА, поради невъзможност да си уреди двубой с Хабиб Нурмагомедов, всички се питат дали отново ще се бие.

Е, според треньора му Фирас Захаби канадецът не е спирал да тренира е в толкова добра форма, че може да влезе в октагона в най-кратки срокове.

„През цялото време. Той е машина. Човече, казвам ти, ако Усман или Колби се контузи… Не искам да говоря от името на Джордж, но, човече, той може да убие всекиго. Абсолютно. Той е най-великият в света на бойните изкуства. Като чудовище е. Преди няколко дни имахме тренировка. Обожава да тренира. След заниманието, след като си направи всички рундове, показа някои неща на сини и лилави колани, просто се помота с тях, поговори им за техника. Човекът обича тази работа“, каза Захаби пред Джо Рогън.

Треньорът за пореден път обяви, че Джи Ес Пи силно желае да се изправи срещу Хабиб Нурмагомедов и подобна възможност би го извадила от „пенсия“.

„Трябва му, според мен, не искам да говоря от негово име, но би могло да го мотивира някой огромен двубой. Не иска отново да е шампион и да се бие през 3-4 месеца. С това е свършено, повече няма да се случва. Но един супер двубой. Поканете го обратно за нещо такова и вижте дали ще го заинтригувате, защото той е състезателен дух. Все още тренира, все още е във форма, бие се. Спокойно може да изкара 5 рунда. Може би няма да може да ги изкара на момента, но след две седмици тренировки ще може. Много е близо до това. Ще влезе във форма, като чудовище е“.