Начало ММА Сестрите Шевченко впечатлиха в октагона

Сестрите Шевченко впечатлиха в октагона

Сестрите Шевченко впечатлиха в октагона
0

Антонина и Валентина Шевченко постигнаха атрактивни победи на UFC 255.

По-голямата киргизстранка си заслужи бонус в размер на 50 хиляди щастки долара за „Представяне на вечерта“, а другата защити титлата в категория „муха“.

„Пантерата“ изигра най-добрия си мач в UFC до момента и приключи Ариане Липски с технически нокаут във втория рунд. Антонина доминира изцяло в битката с изключение на няколко инкасирани попоадения в откриващите пет минути.

По-голямата от сестрите впечатли в партер. Обикновено има проблеми на земя, но сега показа, че доста е поработила върху граунд енд паунда си. В стойка имаше превъзходство и приключи съперничката си с удари.

Валентина защити пояса си в подглавното събитие на вечерта.

Тя се изправи срещу Дженифър Мая при първоначални шансове 1 към 16. Победата беше по-трудна от очакваното и дори бразилката успя да вземе рунд.

Двете си размениха контрола в партер за 1-1 след десет минути бой. Последваха три силни части за Шевченко. С всяка изминала минута шампионката набираше повече инерция и разликата в уменията в стойка се оказаха решаващи. Тримата съдии видяха мача 49-46.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.