Начало ММА Сехудо назова кой заслужава двубой срещу него
0

Сехудо назова кой заслужава двубой срещу него

Сехудо назова кой заслужава двубой срещу него
0

Шампионът при най-леките в UFC Хенри Сехудо назова кой заслужава да се пробва срещу него. Освен името на Ти Джей Дилашоу, който бе нокаутиран за по-малко от 35 секунди от олимпийския шампион по борба, това на Джоузеф Бенавидез е единственото друго в плановете на Хенри.

Бенавидез е в серия от две поредни победи. Той нокаутира Алекс Перез през ноември, 2018-та, а след това надделя над Дъстин Ортиз със съдийско решение на първото събитие на UFC за 2019 г.

„Ако Ти Джей иска да се пробваме отново на 57 килограма, можем да се пробваме отново. Може и да премина при 61-килограмовите. Това ще е добре за историята след мен, но нямам против да се изправя срещу него отново в категория петел. Въпреки това, най-вероятният следващ опонент за мен е Бенавидез.“, коментира Сехудо пред MMAjunkie.com

Вижте цялото интервю на Сехудо тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.