Начало ММА Шампион сдаде титлата след зверска контузия (ВИДЕО, 18+)
0

Шампион сдаде титлата след зверска контузия (ВИДЕО, 18+)

Шампион сдаде титлата след зверска контузия (ВИДЕО, 18+)
0

Шампионът на Cage Fury Fighting Championship в категория „перо“ Пат Сабатини счупи по ужасяващ начин ръката си, но отказа да се предаде в защитата на титлата си срещу Джеймс Гонзалес.

29-годишният американец загуби пояса си след само 46 секунди в клетката, след като реферът мигновено прекрати срещата. Очакванията бяха Сабатини да не се затрудни особено със съперника си, който прие двубоя само 6 дни преди провеждането му. Двамата бойци се хвърлиха един срещу друг още с откриващия гонг, като претендентът се озова на пода преди да увие крака около гърлото на шампиона. Сабатини успя да се измъкне, но Гонзалез моментално заключи ръката му, като започна да я извива назад. Шампионът отказа да се предаде, но ръката му го направи – за ужас на всички тя изпращя. Реферът прекрати двубоя, а по-късно се оказа, че, освен счупването, Сабатини има и извадени рамо и лакът.

Феновете в залата не останаха очаровани от победата и освиркаха новия шампион Джеймс Гонзалес, който се извини за случилото се.

„Първо искам да кажа, че ми се ще това да не се беше случвало. Трябваше да се предаде и да спаси ръката си, нямаше да се счупи. Уважавам пат Сабатини, засичаме се по залите откакто започнах, очаквах да се бием по-рано, направихме здрав сблъсък и видяхте какво се случи. Желая му бързо възстановяване и това е всичко, което мога да кажа по темата. От много време опитвах да си уредя този двубой. Трудно е да си намирам съперници, в цялата категория, предполагам видяхте защо“, каза новият шампион.