Начало ММА Шон О’Мали разкри потенциалните дати за битката срещу Мераб Двалишвили

Шон О’Мали разкри потенциалните дати за битката срещу Мераб Двалишвили

Шон О’Мали разкри потенциалните дати за битката срещу Мераб Двалишвили
0

Шон О’Мали се надява да научи датата на следващата си защита на титлата до края на юни.

След като победи категорично Марлон „Чито“ Вера на UFC 299, действащият шампион в полусредна категория веднага превключи към бъдещето, като първоначално предложи двубой с шампиона в категория „перо“ Илия Топурия. Победата на О’Мали дойде само няколко седмици след като Топурия нокаутира Александър Волкановски, за да спечели титлата му и О’Мали сметна, че това е добър момент да изпробва водите при 145 паундовите.

Тази идея беше отхвърлена както от UFC, така и от феновете, така че O’Maли се върна към Мераб Двалишвили, претендент номер 1 при 135 паунда. В момента Двалишвили е в забележителна серия от 10 победи в дивизията, включително победи над бившите шампиони Хенри Сехудо и Пьотър Ян.

Сега О’Мали просто чака UFC да резервира официално двубоя и да му определи дата.

Това ще се случи. Ще се случи тази година„, каза О’Мали пред MMA Fighting. „За съжаление нямам дата за вашите момчета. От UFC ми казаха, че в края на месеца ще имат дата за мен. Предполагам, че все още се надявам това да се случи в Сферата. От известно време настоявам за това, но ако не Сферата, то декември във Вегас. И в двата случая мисля, че ще е във Вегас. Ще е една от тези две дати.“

тагове: