Начало ММА Шон Стрикланд: Мислех, че ще е много по-трудно

Шон Стрикланд: Мислех, че ще е много по-трудно

Шон Стрикланд: Мислех, че ще е много по-трудно
0

Шон Стрикланд е новия крал в средна категория на UFC, след като детронира Израел Адесаня.

Стрикланд успя да изненада всички интересуващи се от ММА, даже и самия себе си. Като сподели, че победата е дошла изненадващо лесно.

Имам чувството, че човекът дори не се и опита. Имаше моменти, в които той нанасяше удари, а аз си казвах: Нима в момента се бия с аматьор, какво се случва? Мислех, че ще си тръгна със сътресение на мозъка, но се чувствам сравнително добре, с изключение на няколко натъртвания и синини„, каза Стрикланд.

Стрикланд постигна победата с единодушно съдийско решение, всички съдии отсъдиха 4 на 1 рунда в негова полза.

Наистина не получих много поражения, освен че пропуснах няколко ритника, все още не мога да се опомня и си мислех, че ще е много по-трудно. Мислех си, че ще си тръгна малко окървавен и със сътресение на мозъка. Обичам да се боксирам и се боксирам с момчета, с които повечето ММА бойци могат да се справят за пет рунда, но аз изкарвам 12 рунда с тях. Просто полагам труд.

Сигурно сега от UFC се чудят как съм взел титлата. Как са го позволили? Хънтър и Дейна сигурно си мислят: Как позволихме шибаняк и идиот като този да вземе титлата. Издънихме се. Защо изобщо го допуснахме?“