Начало ММА Шон Стрикланд се обиди на Шон О’Мали: Не се шегувай с тези неща!

Шон Стрикланд се обиди на Шон О’Мали: Не се шегувай с тези неща!

Шон Стрикланд се обиди на Шон О’Мали: Не се шегувай с тези неща!
0

Шон Стрикланд и Шон О’Мали влязоха в изненадващ конфликт по време на снощната си пресконференция, с която промотираха предстоящите си шампионски срещи в началото на 2024 г. Но нещата загрубяха, когато двамата си размениха обиди, а „Шугър“ реши да нападне Шон за сексуалното насилие, което е претърпял от баща си в детството.

Не съм очаквал нищо по-различно от О’Мали и Дрикъс. Следващият път елате при мен, като мъже. Ясно е, че нямате представа как се прави това“, написа в социалните мрежи Стрикланд.

След това той призова за край на подобни обиди в публичното пространство, защото домашното насилие под всякакви форми е задълбочаващ се проблем, от който страдат милиони по целия свят. Тези хора обичайно носят страданието със себе си през целия си живот, независимо как се представят пред обществото.

Самият шампион в средна категория обаче рядко си мери приказките, а така провокира огледална реакция към себе си. Разликата идва от там, че той се засяга от определени теми, но не разбира, че същото може да се случи и у отсрещната страна.